Overwatch: Oasis map speelbaar vanaf vandaag

Overwatch Oasis map

Het is vanaf vandaag mogelijk om de nieuwe map van Overwatch te spelen, genaamd Oasis. De map bevat een aantal nieuwe features die nooit eerder in het spel hebben gezeten zoals jump pads.

In de video laat Overwatch Central ons de map zien en de nieuwe features die de map bevat. Oasis is een stad midden in de Arabische woestijn. Het is een stad die gekenmerkt wordt door innovatie en kennis. De stad zit vol met onderzoekers en academici. Het innovatieve kenmerkt ook het uiterlijk van de map. Het ziet er modern en geavanceerd uit.

Nieuwe features

De map Oasis bevat een aantal nieuwe features die in geen eerdere Overwatch map te vinden waren. De eerste feature is de jump pad. De jump pad zorgt ervoor dat je als speler de lucht in kan springen. Dit geeft je als speler de mogelijkheid om te ontsnappen aan je tegenstander of kan een goede setup zijn voor enkele ultimate abilities. Denk hierbij aan McCree’s Deadeye die vanuit de lucht geschoten kan worden. De jump pad geeft hiermee een extra dimensie aan de nieuwe map. Een andere nieuwe feature in Oasis is verkeer. Een stuk van de map bevat een weg waar constant auto’s overheen rijden. De weg bevindt zich naast het speelveld, maar kan toch het spel beïnvloeden. Als je namelijk door een auto geraakt wordt ga je dood. Het verkeer kan de speler limiteren in zijn ontsnappingsroutes.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek