Overwatch op Nintendo Switch? Onwaarschijnlijk, maar niet uitgesloten

Overwatch Switch

Niks is uitgesloten volgens Overwatch’s game director Jeff Kaplan, maar de kans dat Overwatch verschijnt op de Nintendo Switch is klein. Dit liet hij weten via Reddit. Zal de game veel toegevoegde waarde hebben voor de hybride console van Nintendo?

Jeff Kaplan liet weten via een AMA dat het ontzettend uitdagend zal zijn voor Blizzard om de game te porteren naar de Nintendo Switch. Hij sluit de optie daarmee niet uit, want hij geeft ook aan dat ze (Blizzard) altijd erg open minded zijn als het gaat om het ontdekken van de mogelijkheden binnen mogelijke platformen.

“I’m loving the Switch!” Zei Kaplan in een Reddit post. “My second favorite gaming platform of all time is the 3DS. Getting OW on the Switch is very challenging for us. But we’re always open minded about exploring possible platforms.”

Overwatch is op dit moment speelbaar op PC, Xbox One en Playstation 4. Dit is de eerste splinternieuwe franchise van Blizzard in 17 jaar, die voorheen werd ontwikkeld als Titans. Overwatch verscheen in mei 2016 en heeft ondertussen meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers. De game groeit langzaam verder. Zal een Nintendo Switch versie het aantal spelers aanzienlijk vergroten?

Zou jij Overwatch aanschaffen voor de Nintendo Switch? Laat het weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek