Overwatch patch live op test servers

Overwatch public patch

De nieuwe Overwatch patch is nu live op de public test realm. Spelers kunnen daar nu alvast aan de slag met de veranderingen. De grootste daarvan zijn voor Bastion. Bastion zou namelijk effectiever en zelfstandiger moeten worden. Niet elke verandering is een buff.

Zo kan Bastion nu sneller Sentry mode in en hij heeft hij in deze mode een grotere ammo magazine ter beschikking. Hij gaat er echter niet te veel op vooruit. De bullet spread in Sentry mode is vergroot en Bastion zal in deze mode dan ook geen critical hits meer uit kunnen delen. Daarnaast zal zijn Ultimate geen extra armor meer opleveren. Hij zal echter in Ultimate en in Sentry mode 35% minder schade ontvangen.

Andere opmerkelijke veranderingen zijn voor Mercy. Zij zal onkwetsbaar worden tijdens de uitvoering van haar Ultimate. Daarnaast kunnen spelers de targeting sensitivity van haar Guardian Angel en beams kunnen instellen. Deze verandering is ook voor een aantal andere characters ingevoerd. D.Va kan met haar defense matrix nu ook projectielen blokkeren ongeacht welke afstand deze afleggen. Voorheen moesten projectielen een bepaalde afstand afleggen voor defense matrix deze kon blokkeren. De developers hebben commentaar toegevoegd om duidelijk te maken wat de bedoeling is.

Overwatch patch online

De Eichenwalde map krijgt ook een aantal tweaks. Het tweede grote hek zal nu niet meer sluiten op het moment dat de payload door de deur is gegaan. Voor het aanvallende team was die plek moeilijk te bereiken op het moment dat de payload zo ver was. Door de tweaks krijgt het aanvallende team nu meer kans om binnen te komen. Daardoor gaat de gehele balans van de map er op vooruit.

Naast deze grote veranderingen komen er in Overwatch ook een aantal bug fixes en twee nieuwe, eerder aangekondigde, features namelijk een server browser voor custom games en Capture the Flag mode voor de Arcade. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek