Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  3 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Overwatch politie komt sterker in actie

Feeders, haters en mensen van andere sociaal ongewenste speel gewoontes opgelet. Blizzard Entertainment gaat namelijk Overwatch-spelers die ongewenst gedrag vertonen zwaarder bestraffen.


Jeff Kaplan, director van Overwatch, laat weten in een post op het officiële Overwatch-forum dat Blizzard Entertainment werkt aan het verbeteren van het bestraffingssysteem van Overwatch. De fans geven al sinds de lancering van de game aan last te hebben van een sociaal giftige community.

“We willen vrij snel overgaan naar een systeem waarin spelers niet langer het zwijgen wordt opgelegd, maar gewoon tijdelijk of zelfs permanent verbannen worden. Ook willen we op langere termijn een systeem introduceren dat positief gedrag beloond”, aldus Kaplan. Hij voegt hieraan toe dat mensen die extremer gedrag vertonen eerder en zwaarder bestraft zullen worden.

Hiermee probeert Blizzard Entertainment de algemene spelervaring te verbeteren en de Overwatch-community aangenamer te maken voor degenen die wel op een gewenste manier met andere spelers omgaan. Er zijn nog geen concrete datums bekend waarop deze veranderingen doorgevoerd worden.

Ben jij dus een van deze giftige spelers, dan heeft u hopelijk nu het licht gezien en gaat u uw gedrag natuurlijk meteen aanpassen. Wij van ITG kijken hier enthousiast tegenop en verwachten dat onze eerste ban slechts een kwestie van tijd zal zijn. tot die tijd, GG EZ noob.

Overwatch is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Rowdreas

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek