SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Overwatch PTR voegt Doomfist en meer toe

Terry Crews is het helaas niet geworden, maar we krijgen wel Doomfist met een andere voice-actor. Afgelopen nacht kwam er een mooie update in de PTR binnenrollen met de nieuwe speelbare hero en nog veel meer!

Doomfist kreeg een aantal mooie dingetjes bij zijn PTR release, één daarvan is de trailer die je hier boven kan bekijken! Doomfist is bedoelt om in groepen enemies te duiken en te flanken/DPS’en. De hero is vergelijkbaar met Reinhardt maar heeft minder sustain.

Buiten Doomfist zijn er verbeteringen gekomen in de Loot Boxes. Ze zijn gebalanceerder gemaakt en de kans op duplicates is flink verminderd, fijn dus! Er is nu ook een nieuw highlight systeem dat het een stuk toegankelijker maakt voor spelers om hun highlights af te spelen en te bewaren. Andere veranderingen zijn natuurlijk de standaard bug-balance-glitch fixes.

Wat vind jij van Doomfist? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO’s is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk