Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Overwatch: smurfing issues besproken

Overwatch smurfing issue

Overwatch game directer Jeff Kaplan heeft enkele uitspraken over de smurfing issues die spelen gedaan. Smurfing houdt in dat een speler die eigenlijk al ver gevorderd is een nieuw account aanmaakt om het nieuwe spelers moeilijk te maken. Op het Overwatch forum gaan al enkele threads waarin wordt gesproken over smurfing. Kaplan noemt het echter geen groot probleem.

Kaplan geeft zelf al toe dat het waarschijnlijk niet is wat spelers willen horen, maar smurfing vormt geen groot probleem. Kaplan heeft een professionele Overwatch speler die een nieuw account heeft gemaakt in de gaten gehouden en baseert zijn mening hier dan ook op. De speler maakte een nieuw account aan om livestreams te posten. Blizzard heeft de matchmaking van de speler in de gaten gehouden en vergeleken met zijn main account. Het blijkt dat deze speler maar 15 matches nodig had om het match making rating van zijn main account te bereiken.

Overwtach smurfing issues

Smurfing is dus vervelend maar goede spelers verplaatsen zich snel uit de lagere matchmaking. Nieuwe spelers zullen dus niet vaak met smurfing te maken krijgen. Daarbij is ook niet elk geval van smurfing daadwerkelijk smurfing. Het kan voorkomen dat spelers ontzettend goed zijn maar niet vaak spelen. Als hun teamgenoten dan wel hoog level zijn, lijkt het op smurfing.

Kaplan spreekt verder over boosting. Boosting wil zeggen dat een speler van hoog niveau een partner van laag niveau helpt om een hoger skill level te bereiken. Dit is wel een probleem zegt Kaplan. Blizzard is dan ook bezig met uitzoeken hoe dit verholpen kan worden. De regels als bijvoorbeeld de 500SR verschil regel in comp boven Diamond bestaan vanwege boosting. Kaplan noemt boosting dan ook echt onacceptabel en zegt dat Blizzard hard gaat werken aan een oplossing voor elk ongewenst gedrag.

Ondertussen is het nieuwste event, uprising, bezig. Deze voegt enkele nieuwe legendary skins toe.

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek