Overwatch: Sombra aankondiging BlizzCon 2016

Overwatch Sombra BlizzCon

Blizzcon is momenteel bezig aan de openingsceremonie en begon met de game van dit jaar: Overwatch. Sombra stond al bekend als de aankomende hero maar heeft nu een boel informatie, een cinematic short en een nieuwe map gekregen.

Sombra krijgt dus al een hoop informatie, er komen twee nieuwe maps en nieuwe game modes. De PTR van Sombra en de map (Origine van Mei) zullen volgende week beginnen. Dit houdt dus in dat wij als Overwatch spelers volgende week kunnen genieten van een hoop nieuwe content.

BOOP! Wat was dit weer eens een geniale animated short video. Blizzard brengt altijd top-notch video’s als het gaat om cinematics. Sombra draait volledig om hacking, het hacken van letterlijk alles wat een fysieke vorm heeft. Wat haar precieze abilities in de game zullen zijn is nog niet bekend, dit krijgen wij te horen in de volledige aankondiging tijdens de Overwatch panel.

Alsof een nieuwe hero nog niet genoeg is, zullen er twee maps naar Overwatch komen: Oasis zal in december in de PTR te spelen zijn en vanaf volgende week kun je samen met Sombra de nieuwe map van Mei spelen, die helemaal gaat over een koele omgeving.

Wat vind jij van de nieuwe video? Meer informatie over Sombra zal nog volgen!

Blizzard BlizzCon Overwatch Sombra

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek