Overwatch: Sombra en nieuwe map nu in PTR

Overwatch Sombra Skins

Zoals Blizzard op BlizzCon afgelopen weekend al beloofd had, is de Public Test Realm van Overwatch aangevuld met Sombra, de nieuwe hero. Voor informatie over Sombra haar skills kun je hier klikken. Bekijk hier beneden zo direct haar skins en meer!

Net als andere heroes heeft Sombra dezelfde structuur in skins. Je hebt de basic skins, deze veranderen de kleur van de hero maar behouden de originele kleding en hairstyle. Dan heb je de epic skins, deze passen de hero lichtelijk aan qua kleding, kleur en haar. En als laatste zijn er de Legendary skins, deze passen de hero volledig aan naar een ander thema.

Niet alleen Sombra zal de PTR versterken. In deze zo genoemde patch 1.5 zullen de Arcade mode en de nieuwe map Ecopoint: Antartica worden geïntroduceerd. Zoals op BlizzCon al gezegd werd zal Arcade bestaan uit brawls als 1v1 en 6v6 met random personages. De nieuwe Antartica map draait helemaal om Mei en haar origine, je zult door de artwork van de map een idee gaan krijgen waar Mei vandaan komt en wat ze heeft moeten doorstaan al die tijd.

De update bevat ook een aantal balance changes en andere kleine tweakjes her en der. Ook de experience vooruitgang van level 14-100 is aangepast en makkelijker gemaakt. Er is nog geen officiële datum voor wanneer deze patch 1.5 live zal gaan in de full game, maar we hopen dat dit voor eind december op zijn minst nog zal gebeuren. BlizzCon bracht dit jaar weer een hoop nieuws en aankondigingen, deze kun je allemaal op onze site bekijken.

Wat vind jij tot zover van wat je gezien hebt van de nieuwe Overwatch patch? Probeer hem uit in de PTR en laat ons weten wat jij vind! Wij zullen jullie up-to-date houden over al het nieuws omtrent Overwatch en jouw andere favoriete games. Boop!

Overwatch Sombra Skins

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek