Overwatch Uprising event begint in april

Overwatch uprising

Overwatch blijft genieten van enorm succes. Vandaar dat de content blijft komen. Net na de toevoeging van Brigitte, keert nu het Uprising event terug. Tijdens de Uprising Brawl zullen spelers een belangrijk moment in de Overwatch geschiedenis beleven.

Ook vorig jaar was dit event een enorme hit. Voor spelers die het destijds gemist hebben is de terugkeer van het event natuurlijk goed nieuws. De Overwatch Uprising Brawl begint op 10 april.

Tijdens het Uprising event zullen spelers de tijd te zien krijgen waarin het Overwatch team tegen de Omnics in Londen vocht. Dit is een van de verhalen die van groot belang zijn voor de game en de overall story. Dit event laat ook de backstory van soldier 76 en reaper zien. Met name hoe reaper wordt wie hij nu is na lange tijd de good guy geweest te zijn.

We kunnen deze keer waarschijnlijk iets soortgelijks verwachten van het aankomende event. Daarnaast zal er natuurlijk wel wat nieuwe content zijn. Het is al bekend dat er ongeveer 100 loot box items zullen zijn. Daarnaast de eerste missie van Tracer, die spelers in een co-op battle mode kunnen spelen. Of daarin meer van de backstory van Tracer bekend wordt is niet bevestigd.

Overwatch uprising

Een Twitter teaser ging eerder al live. Daarin werd een hint vrijgegeven over hoe er nieuwe archives zouden kunnen zijn. In de korte video werd duidelijk dat voorheen geheime documenten zijn vrijgegeven. Er zal dus waarschijnlijk nieuwe informatie zijn die spelers kunnen unlocken.

Of er aan de difficulty gesleuteld is werd ook niet duidelijk gemaakt. Volgens Blizzard speelden spelers vorig jaar zo’n 145.5 miljoen games van Uprising verdeeld over PC en consoles. Daarvan haalde maar 0.6 procent van de teams de missies op hun moeilijkste setting. De bad guys wonnen 11 miljoen keer meer dan de heroes dat deden. Of dat dit jaar weer zo zal zijn moet nog blijken. We verwachten meer informatie dichterbij de release.

 

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek