Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Overwatch is volgend weekend gratis te spelen

Overwatch

Het is volgend weekend mogelijk om Overwatch gratis te spelen. Op de PS4, PC en Xbox One kun je namelijk van 22 tot en met 25 september de game gratis spelen. Tijdens deze actie is bijna alle content beschikbaar.

Iedereen die Overwatch nog nooit gespeeld heeft, kan het volgend weekend gratis uitproberen. De game zal namelijk gratis gespeeld kunnen worden op de PS4, PC en Xbox One. Dit heeft Blizzard laten weten in een blogpost. Het gratis weekend begint op 22 september en zal eindigen op 25 september. Het is mogelijk om alle 25 heroes te spelen op de 16 beschikbare maps. De gamemodes die onderdeel zijn van het gratis weekend zijn Quick Play, Custom Games en Arcade. Je hoeft je tijdens het spelen ook geen zorgen te maken over verloren progressie, omdat alle progressie die je maakt meegenomen kan worden als je de game daadwerkelijk aanschaft. Dit betekent dat je kan levelen en hiervoor ook loot boxes zal ontvangen.

Details

Het gratis weekend van Overwatch zal bij ons op 22 september om 20:00 beginnen. Als je Overwatch wilt spelen op de PS4 heb je een PlayStation Plus abonnement nodig en op de Xbox One een Xbox Live abonnement. Op de PC is het noodzakelijk om een Blizzard account aan te maken. Meer details hierover zijn te vinden in de blogpost van Blizzard. Het weekend eindigt op 25 september, maar hiervoor is geen eindtijd gespecificeerd.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek