Overwatch’s nieuwe Hero, Orisa, vandaag live

Overwatch Blizzard Logo FPS Update

De nieuwe speelbare tank, Orisa, zal vanaf vandaag beschikbaar zijn in Blizzard’s FPS shooter Overwatch. De nieuwe held(in) zal beschikbaar zijn op PC, PS4 en Xbox One.

De nieuwe hero Orisa zal beschikbaar zijn in alle playlists behalve competitive play. Blizzard heeft dit bewust gedaan zodat alle gamers eerst kunnen wennen aan de speelstijl die bij deze hero komt kijken en hoe je deze kan counter-playen.

Overwatch-Orisa-Blizzard

Orisa is een tank-klasse hero die net zoals Reinhardt gefocused is op het beschermen van zijn/haar team. Haar wapen is een Fusion Driver, een automatisch kanon die een constante hoeveelheid schade toericht aan de tegenstander maar Orisa’s bewegelijkheid omlaag brengt. Ook kan deze hero andere players naar zich toe trekken met een kleine gravity bom, vergelijkbaar met Zarya’s ultimate.

Orisa bezit 3 abilities, Fortify, Protective Barrier en Supercharger. Fortify zorgt ervoor dat deze hero minder schade krijgt van tegenstanders en maakt haar immuun voor “action-impairing, game changing effects”. Denk hierbij aan het incasseren van een ultimate van Reinhardt of een semtex granaat van de geliefde hero Tracer. Protective Barrier plaatst een stationair schild die beperkte schade kan opnemen. Orisa’s Ultimate is Supercharger. Zodra deze hero zijn/haar ultimate gebruikt, wordt er een schade booster op de grond neergezet die effect heeft op het hele team die in de buurt staat.

Aangezien de hero al een tijdje beschikbaar is in de Public Test Region van Overwatch, heeft Orisa ook al een aanpassing aan zijn/haar abilities gehad. Voornamelijk de schade die haar wapen toericht en haar Ultimate is getweaked. De hero is nu iets gebalanceerder dan van te voren op de PTR servers.

Wat vinden jullie van de nieuwe hero Orisa? Heb jij hem al gespeeld of zie je tegen deze hero op? Laat het ons weten in de reactie hier beneden!

Orisa zal de slagvelden van Overwatch betreden op 3/21/2017.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek