Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Overwatch’s nieuwe Hero, Orisa, vandaag live

Overwatch-Blizzard-Orisa-Logo

De nieuwe speelbare tank, Orisa, zal vanaf vandaag beschikbaar zijn in Blizzard’s FPS shooter Overwatch. De nieuwe held(in) zal beschikbaar zijn op PC, PS4 en Xbox One.

De nieuwe hero Orisa zal beschikbaar zijn in alle playlists behalve competitive play. Blizzard heeft dit bewust gedaan zodat alle gamers eerst kunnen wennen aan de speelstijl die bij deze hero komt kijken en hoe je deze kan counter-playen.

Overwatch-Orisa-Blizzard

Orisa is een tank-klasse hero die net zoals Reinhardt gefocused is op het beschermen van zijn/haar team. Haar wapen is een Fusion Driver, een automatisch kanon die een constante hoeveelheid schade toericht aan de tegenstander maar Orisa’s bewegelijkheid omlaag brengt. Ook kan deze hero andere players naar zich toe trekken met een kleine gravity bom, vergelijkbaar met Zarya’s ultimate.

Orisa bezit 3 abilities, Fortify, Protective Barrier en Supercharger. Fortify zorgt ervoor dat deze hero minder schade krijgt van tegenstanders en maakt haar immuun voor “action-impairing, game changing effects”. Denk hierbij aan het incasseren van een ultimate van Reinhardt of een semtex granaat van de geliefde hero Tracer. Protective Barrier plaatst een stationair schild die beperkte schade kan opnemen. Orisa’s Ultimate is Supercharger. Zodra deze hero zijn/haar ultimate gebruikt, wordt er een schade booster op de grond neergezet die effect heeft op het hele team die in de buurt staat.

Aangezien de hero al een tijdje beschikbaar is in de Public Test Region van Overwatch, heeft Orisa ook al een aanpassing aan zijn/haar abilities gehad. Voornamelijk de schade die haar wapen toericht en haar Ultimate is getweaked. De hero is nu iets gebalanceerder dan van te voren op de PTR servers.

Wat vinden jullie van de nieuwe hero Orisa? Heb jij hem al gespeeld of zie je tegen deze hero op? Laat het ons weten in de reactie hier beneden!

Orisa zal de slagvelden van Overwatch betreden op 3/21/2017.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Nephilim

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek