SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Overwatch’s Winter Wonderland event nu van start

Het is kerstmis in Blizzard’s Overwatch. Tot 2 januari zijn er allerlei feestelijke nieuwe dingen te vinden in de Hero Shooter. Nieuwe cosmetics, een nieuwe brawl en nog meer.

Winter Loot Boxes

Vanaf nu tot het event is afgelopen zijn alle Loot Boxes vervangen door Winter Loot Boxes. Net als in vorige events zal er in iedere doos minimaal één item zitten uit de meer dan 100 Winter Wonderland items van 2016.  Deze bestaan uit profile icons, sprays, victory poses, emotes, highlight intro’s en skins.

Mei’s Snowball Offensive

In deze game mode speel je als Mei in een 6 tegen 6 brawl, maar schiet haar pistool enkel sneeuwballen in plaats van ijspegels. Deze sneeuwbal is echter enorm effectief, want het is een 1-shot-kill sneeuwbal. Als je pistool leeg is moet je hem gaan vullen bij een van de sneeuwhopen rondom de map. Je kunt je wel beschermen met een ijs-muur zodra je je pistool gaat vullen gelukkig. De ultimate van Mei wordt vervangen door een semi-automatische sneeuwbal schieter.

Mei Snowball

Daarnaast zijn de maps Hanamura en King’s Row tijdelijk aangepast met een winterse sfeer.

Tot 2 januari kan je de cosmetics vrijspelen. Vanaf 2 januari zijn ze niet meer vrij te spelen, maar behoud je wel alle items die je vrij hebt gespeeld. Welke skin wil jij onder de boom krijgen? Winter Wonderland is nu beschikbaar voor Overwatch op PC, Playstation 4 en Xbox One.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Pascal

    Helaas doen ze dit niet bij league 🙁 Zou wel cool zijn als daar de boxjes altijd winter content zou geven 😛

    Volgens mij werd een een Overwatch game weggeven in de bigassprijzenpakketten van iTG, toch?? Dan moet ik daar toch maar is aan mee gaan doen om overwatch te kunnen spelen 😛

    • Overwatch is in mijn ogen de beste competitive game van het jaar, hands down!

    • Niet zomaar ‘een Overwatch game’. De Collector’s Edition!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk