Paas eieren zoeken met de Sims 4

paas eieren sims 4

Het is weer Pasen en de ontwikkelaars achter de Sims 4 weten dit ook maar al te goed. Daarom is het met de nieuwste update weer mogelijk, om net als vorig jaar, paas eieren te gaan zoeken met je Sims. Dit keer zijn er twaalf over-geweldige paas eieren in de wereld verstopt. Mocht je ze allemaal vinden, dan speel je een snoezige knuffelkonijn vrij. Wie wil dat nou niet!

Natuurlijk is er met de nieuwste uitdaging voor de Sims 4 veel meer toegevoegd aan het spel dan twaalf paas eieren die je waarschijnlijk toch niet gaat zoeken. Mocht je dus geen trek hebben in de paas eieren jacht, dan zijn er genoeg nieuwe toevoegingen die met deze nieuwe uitdaging mee komen.
Het thema Lente is de met verschillende kleuren en stippen draad van deze update. Het is mogelijk om vanaf nu je groei fruit te gaan telen. Wat groei fruit is? Een soort fruit dat groen met gele en blauwe strepen heeft.

Je kan het groei fruit niet zomaar krijgen. Hiervoor dien je met een nieuwe personage genaamd Jasmine Holiday een praat je te maken. Zodra je met haar gepraat hebt krijg je een speciaal Groei fruit zaadje. Zodra je het groei fruit hebt weten te bemachtigen, moet je Sims het zaadje planten in de tuin, zodat het zich kan ontkiemen tot een groei fruit boom. Aan deze groei fruit boom groeit natuurlijk nog meer fruit. Zodra je twintig fruit stukken hebt breng je deze weer naar Jasmin Holiday. Hiermee ontgrendel je een beloning, in dit geval is dat een nieuwe plantenbak. Als je het perfecte groei fruit weet te telen speel je zelfs een nog coolere plantenbak vrij.

Het nadeel van de uitdagingen bij de Sims 4 zijn vooral de korte tijd die je hebt om ze te voltooien. Dus mocht je een knuffel konijn willen vrij spelen, en een hippe planten bak willen scoren, dan zul je toch echt de paas eieren moeten gaan zoeken en het beste groei fruit zien te telen.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek