Paasvraag: Win kaartjes, The Huntsman: Winter’s War

Om het Paasfeest iets op te fleuren dit jaar houden we een mooie prijsvraag waarbij we drie keer 2 bioscoopkaartjes en 3 t-shirts weggeven voor de film: The Huntsman: Winter’s War

We hopen dat jullie allemaal een fijne Paaszondag achter de rug hebben, en dat het uurtje minder slapen niet voor een jetlag heeft gezorgd. Om dat uurtje weer goed te maken hebben wij weer mooie prijsjes voor jullie in de aanbieding!

Huntsman

In de spectaculaire actie-avonturenfilm THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain.

Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere krachten van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest duistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

Wat gaan wij weggeven?

  • 3 x 2 vrijkaartjes voor de film: The Huntsman: Winter’s War.
  • 3 x T-shirts van The Huntsman: Winter’s War.

Hoe kun je winnen?

  • Deel deze actie op Facebook.
  • Laat in een reactie achter hoeveel Paaseieren je hebt gegeten met Pasen.

The Huntsman: Winter’s War draait vanaf 7 april in de bioscoop, ook in 3D. Voor meer informatie over de film kun je terecht op: www.thehuntsman.nl.

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot dinsdag 5 april 17:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de drie gelukkige winnaars hier op de site bekend maken. Houd de frontpage dus goed in de gaten om de uitslag niet te missen! Veel succes en nogmaals een vrolijk Pasen!

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek