Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Pac-Man 256 beleef de glitch.

Pac-Man

De bekende glitch in Pac-Man level 256 ook wel the endless maze genoemd, heeft nu zijn eigen game. De kersen, appels en ghosts zitten ook in deze speciale Pac-Man game. Bandai Namco Studios Vancouver en Crossy Road ontwikkelaars Hipster Whale hebben deze game uitgebracht voor mobiel, gebaseerd op de glitch in level 256 brengen zij nu Pac-Man 256.

Ook wel bekend als het “split-screen level’ en “kill screen” de level 256 glitch in Pac-Man. Waarneer je in Pac-Man level 256 haalt verandert de rechterkant van het scherm in een verwarde puinhoop van cijfers en letters, de linkerkant blijft gewoon normaal. Dit level is onmogelijk om te verslaan en gaat dus eeuwig door. In de Ms. Pac-Man versie krijg je deze glitch ook alleen dan wordt de rechterkant van het scherm zwart. In de versie van Jr Pac-Man krijg je de zelfde glitch alleen dan met stukjes van huizen en de ballon van de cut-scenes. Het spel controleert 244 Pac-Dots gegeten door Pac-Man om het level te eindigen. De rechter helft van het scherm bevat slechts 9 punten en de linker helft bevat 122 punten, hierdoor kom je op maximaal 131 punten en kan dit level dus nooit eindigen.

Pac-man 256

Bandai Namco Studios Vancouver en Hipster Whale hebben een spel uitgebracht gebaseerd op de glitch van level 256 in de welbekende Pac-Man game. In dit spel word jij als Pac-Man achtervolgd door de glitch die jij voor moet blijven, onderweg in dit eindeloze doolhof kom je fruit, muntjes, ghosts en Pac-Dots tegen. Deze Pac-Dots moet je verzamelen om Power-ups te verdienen om het spel wat makkelijker te maken. De muntjes verzamel je om door te spelen na dat je af bent of om een spel met een geactiveerde power-up te starten. Fruit geeft je extra punten net zoals in de originele Pac-Man. De Ghost zorgen er voor dat jouw Pac-Man af is, ook dit is zoals in de originele Pac-Man.

Pac-man 256

 

Dit spel is vanaf nu verkrijgbaar in de Play Store, App Store en Amazon Store.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek