Paladins laat een trailer zien!

paladins game

Paladins, een nieuwe Free-to-Play First person shooter MOBA was al bespeelbaar voor het publiek op Gamescom dit jaar, maar voor de thuisblijvers is er nu een trailer uitgebracht waar je al het een en ander van de game kunt zien, zoals het unieke kaart-systeem dat ze gaan gebruiken in Paladins.

Een dikke maand terug, bijna twee maanden zelfs kon je lezen dat deze nieuwe game van Hi-Rez er aan zat te komen en bespeelbaar zou worden op Gamescom, nu laat Hi-Rez een trailer zien van hun nieuwe game met wat achtergrond informatie en de core-gameplay van Paladins.

Hi-Rez studios bekend van het beroemde spel SMITE heeft onlangs een trailer de deur uit gelaten waar je al een glimps van hun nieuwe game kunt opvangen. Ook al zijn alle characters in deze game voor iedereen hetzelfde blijft toch de ervaring iedere match die je speelt anders, dit komt door het kaart-systeem dat er gebruikt wordt in Paladins. Deze kaarten zullen je speelstijl erg beïnvloeden waardoor je volgende match misschien wel heel anders uit ziet dan je laatst gespeelde match.

De gameplay is heel erg objective gebaseerd, je moet dus goed met je team samenwerken om er voor te zorgen dat jouw team uiteindelijk met de gouden medaille er vandoor mag gaan. Jouw objective in deze game is een mix tussen punten veroveren en het escorteren van zwaarbewapende gevechtsvoertuigen zoals een kanon, een vrij unieke aanpak voor objective gebaseerde gameplay.

Bekijk hier de trailer van Paladins:

Hi-Rez geeft aan om snel de game toegankelijk te maken voor het publiek middels Early-Acces, je kan je al inschrijven voor de gesloten Beta op de website van de game, alle Gamescom bezoekers hebben gegarandeerd toegang tot de Early-Acces van Paladins.

Paladins zal in 2016 uit komen voor de PC en huidige generatie consoles, Early-Acces van Paladins zal later dit jaar al beschikbaar zijn.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek