Paragon: Early Acces datum bekend, gratis DLC plannen

Paragon MOBA MMORPG

Epic Games, bekend van de Gears of War reeks, heeft nieuwe informatie naar het publiek gebracht betreffende hun aankomende MOBA Paragon. Early acces zal voor de PC en Playstation 4 vanaf 18 maart te spelen zijn!

Ook is bekend gemaakt dat alle heroes op dat moment beschikbaar zullen zijn. Je kunt de Paragon Early Acces kopen voor maar twintig euro in een Founder’s Pack. Epic Games heeft ook gezegd dat de Early Acces versie gewoon door zal gaan na de launch van de volledig afgemaakte versie. Als je geen Founder’s Pack wilt kopen heb je nog steeds kans om te spelen voor dat de game uit is want je kunt dit weekend een beta spelen die volledig gratis zal zijn.

Alle heroes zijn beschikbaar, zoals al eerder gezegd. Dit betekent dat om een ”pay-to-win” scenario te vermijden, Epic Games ervoor kiest om geen micro-transacties te gebruiken betreffende het kopen van heroes, zoals veel MOBA’s en MMORPG’s dit wel doen. Ze willen nooit items in de cash shop brengen die ervoor zullen zorgen dat gameplay oneerlijk gaat worden of überhaupt al iets verandert aan de gameplay.

”Paragon is designed so that all players can compete and win without ever having to spend real money”

Dit is precies hoe het gezegd werd door Epic. De game zal nooit pay-to-win worden ondanks dat er wel cosmetics in de cash shop zullen komen. Gelukkig zijn cosmetics maar voor de looks dan! Als laatst is aangekondigd dat er ook een Challenger Pack (€60) en een Master Pack (€100) zal komen die jij kunt kopen!

Paragon zal ergens dit jaar uit gaan komen voor de PC en Playstation 4, ga jij hem spelen? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn benieuwd naar jouw mening. Vergeet vooral niet de site in de gaten te houden voor een aankomend artikel over de release datum zodra deze bekend is!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek