Paragon Free Beta weekend start 26 mei

Paragon Epic games

Paragon, de zeer geanticipeerde MOBA van Epic Games, het bedrijf bekend van de Gears of War serie, is inmiddels al verkrijgbaar in Early Access, maar dat betekent nog niet dat geïnteresseerden in de game de MOBA niet gratis mogen uit proberen. 

Paragon zal vanaf 26 mei tot en met 30 gratis te spelen zijn voor Playstation 4 en PC gamers. Voordat je mee kunt doen, moet je er wel voor zorgen dat je je registreert voor de Free Beta voor 25 mei. Vergeet je dit? Dan kun je fluiten naar je Beta weekend. Gelukkig hebben wij even de link opgevist van de registratie-pagina!

Het mooie aan Paragon is dat de game net zoals Rocket League cross-play biedt tussen Playstation 4 en PC. Als PC gamer kun je dus samen spelen met jouw Playstation 4 vrienden en andersom. Als je de Beta op de PS4 wilt proberen, moet je er wel even voor zorgen dat jij je PSN aan je Epic Games account hebt gelinkt.

Voor bestaande spelers is dit ook een uitstekend moment om vrienden de game in te sleuren en ze verslaafd te maken aan Paragon, zodat ze na het weekend de game nog steeds willen blijven spelen met jou. Alle 16 speelbare characters zullen free-to-play zijn tijdens de Beta, dus je kunt ze allemaal uit proberen!

Epic Games wijst de nieuwkomers wel er op dat de game nog steeds in Early Acces rond zwerft en dat sommige elementen van de game nog vrij stroef of onafgemaakt aan kunnen voelen. Daarnaast staan ze open voor feedback via de forums.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek