Path of Exile naar Xbox One

Path of Exile

Diablo-achtige RPG Path of Exile komt naar de Xbox one, de game blijft free-to-play! De game had blijkbaar grote vraag naar deze uitbreiding aangezien hij het hart van veel gamers heeft veroverd.

Path of Exile is een game die velen vergelijken met Diablo. Natuurlijk hebben beide games hun eigen stijl en gameplay maar het grote idee lijkt op elkaar. Path of Exile is echter al van 2013 free-to-play en beschikbaar op de PC. De game is door de jaren erg gegroeid en om dit te vieren laat developer Grinding Gear Games weten dat de game naar Xbox One zal gaan komen. Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is zal de game ook gratis blijven om te spelen voor de console. Over de microtransacties op de Xbox One is nog geen nieuws.

Een Playstation 4 versie is echter nog niks over gezegd, of deze er ooit gaat komen is maar de vraag. Een uitbreiding naar een console is al een groot nieuwtje en nu kan Path of Exile zich in de lijst met geslaagde F2P games zetten net als Neverwinter, die ook naar consoles ging. Mocht je niet bekend zijn met de game, bekijk hier beneden dan een toffe trailer!

Wat vind jij van dit nieuwtje? Ga jij de game op Xbox spelen? Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek