Path of Exile krijgt nieuwe classes

Vandaag heeft developer Grinding Gears de nieuwe expansion aangekondigd voor hun Action-RPG genaamd Path of Exile. Er zullen nieuwe skills, systemen en meer classes met de expansion meekomen.

De highlight van de uitbreiding is de nieuwe dungeon genaamd ”the Lord’s Labyrinth”. In deze dungeon kun je het gevoel krijgen hoe de nieuwe skills en systemen in hun werking zullen gaan. Vol met gevechten, vallen en puzzles die jij moet oplossen om deze dungeon door te komen zul je gebruik moeten maken van de nieuwe mechanics en skills die de expansion met zich mee zullen brengen.

De grote reward voor het voltooien van deze dungeon is de toegang tot de nieuwe Ascendancy Classes zoals bijvoorbeeld:

  • De Juggernaut,
  • Champion,
  • Gladiator,
  • Necromancer,
  • Slayer.

De juggernaut zal bijvoorbeeld een trait krijgen met een 100% resistance tegen stun genaamd Unbreakable, zo zul jij nooit last hebben van die irritante stuns en knockbacks.. Maar daarom ben je dan ook een defensieve class.

2968251-juggernautascendancypassives

Wil jij bijvoorbeeld een Necromancer zijn dan kun je bijvoorbeeld minions oproepen, spirits opeten en corruptie verspreiden onder je enemies. Dus hou je van dark magic? Dan is de Necromancer misschien wel iets voor jou. In steeds meer games wordt gebruik gemaakt van de Necromancer of zoals het in sommige games wordt genoemd, de Minion Master. Deze class valt onder veel groepen als de class met de sickste spells en je kunt je eigen legertje uit de grond laten groeien, wie wil dat nu niet?

2968484-necromancerascendancytreejpg

Net als deze classes zijn er een hoop andere classes die een grote toevoeging aan de game zullen zijn, kijk jij uit naar deze xpac? De expansion zal ergens vroeg in 2016 gaan releasen voor de PC en zal op Steam te downloaden zijn. Laat het ons weten in de reacties en discussieer met elkaar, wij zijn in ieder geval benieuwd naar jullie meningen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek