Persona 5 Scramble The Phantom Strikers aangekondigd

Ontwikkelaar Atlus heeft Persona 5 Scramble aangekondigd. P5S behoort tot de musou genre, dat betekent hack & slash en ontelbaar veel vijanden op het scherm vergelijkbaar met hyrule warriors.

The Phantom Strikers werd aan het einde van de tweede dag van het Persona Super Live P-Sound Street 2019-concert aangekondigd. Er werd al eerder gehint naar de game met de codenaam Persona 5 S. Veel gamers dachten toen dat het om een Switch-versie van Persona 5 ging, maar dat is dus niet het geval.

Er is nog geen concrete releasedatum voor de game bekend. Hieronder is de eerste trailer te zien.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek