PES 2016 demo nu te downloaden

PES 2016

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen en dat betekend dat er ook weer nieuwe voetbalgames uitkomen. Konami haar Pro Evolution Soccer viert dit jaar de twintigste verjaardag van de serie en vanaf nu kun jij de demo downloaden vanaf je Sony PlayStation 4 of je Microsoft Xbox One.

In deze demo kun je in twee stadions je voetbalkunsten laten zien. Dit kan met de volgende teams:

  • ‘De oude dame’ Juventus
  • AS Roma
  • Het Bayern München van Guardiola
  • Corinthians
  • Palmeiras
  • ‘De gele kanaries’ Brazilië
  • ‘Les Bleus’ Frankrijk

Nieuw in dit deel van de serie is dat er tijdens de wedstrijd verschillende weersomstandigheden zijn welke ook van invloed zijn op hoe het spel speelt. Zo kun je dus verwachten dat bijvoorbeeld tijdens de regen de bal net iets sneller rolt maar dat het in de loop van de wedstrijd opeens weer zonnig wordt. PES draait ook dit jaar weer op de FOX Engine welke destijds is gemaakt door Konima en zijn team voor Metal Gear Solid. Dit levert waanzinnige graphics op en de spelers zijn ook dit jaar weer bijna niet van echt te onderscheiden. Wanneer je de demo speelt zullen de potjes tussen de zes en tien minuten duren.

PES 2016

Konami heeft geprobeerd om met deze demo teams te pakken welke allemaal een verschillende speelstijl vragen. Zo weet de voetbalkenner ook dat Juventus verdedigender speelt dan het Bayern met Robben en Ribery. De speller moet voelen dat het kiezen van de team een belangrijk onderdeel is aan hoe je speelt en hierop zijn speelstijl aanpassen. Dit samen met nieuwe geavanceerde contactsystemen tijdens het tackelen en het strijden om de bal in lucht duels maakt dit zeker een demo om uit te proberen. Het is nog maar afwachten wanneer EA zijn FIFA 16 demo uit komt rollen hoe zij zich dit jaar het ervan afmaken.

Heb jij deze demo al gespeeld? Wat vindt jij, is de koning weer terug? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek