PES 2016 Wekelijkse updates gepland.

PES 2016

PES 2016, de concurrent van FIFA 16 komt vandaag 1 oktober met hun wekelijkse update. De volledige update zal later deze maand komen. Konami wil met deze updates bereiken dat de statistieken van de spelers de huidige vorm evenaren. Zo zullen wij bijvoorbeeld kunnen verwachten dat Lewandowski van Bayern Munchen, na zijn 10 minutes of fame met 5 doelpunten een hogere statistiek kan verwachten dan normaal. Daarnaast zullen teleurstellende spelers van het afgelopen weekend bepaalde lagere statistieken kunnen verwachten.

PES 2016 dat volgens velen ook dit jaar net niet kan tippen aan zijn grootste concurrent FIFA 16 geeft de strijd niet op! door wekelijks de spelers afhankelijk van hun real life performance aan te passen hopen zij een stapje dichterbij te komen. Konami heeft ook bevestigd dat ze later deze maand een volledige update zullen brengen van alle laatste transfers zodat geen enkele speler meer ontbreekt aan jou favoriete team.

PES 2016 is alweer het 20ste deel van de reeks PES en dat word gevierd bij konami. De game is in de beste vorm van een lange carrière. Ze zijn onder andere genomineerd geworden voor “Beste Sports Game” op Gamescom. De neuzen staan dezelfde kant op, het doel is gezet en nu gaan ervoor zou je kunnen zeggen. Maar de grote vraag is natuurlijk: Wie wint de titel Beste Sports Game 2015? Velen zouden hierop antwoorden FIFA, Maar eindelijk heeft PES deze titel weten weg te snoepen van zijn rivaal FIFA.

Zal PES dan nu toch eindelijk zijn rivaal FIFA voorbij gaan? Of blijft FIFA nog een jaar aan de top… Wat denken jullie? De award voor Beste Sports Game hebben ze al binnen, maar verslaan ze FIFA ook op grond van spelers en daarmee ook sales? Later zullen wij jullie hier nog een update over geven.

PES 2016 ligt in de schappen voor XBOX 360, XBOX one, PS 3, PS 4 en PC ( prijs verschilt per console, oudere type’s zijn iets goedkoper in aanschaf ) Laat ons in de comments weten wat jouw favoriete sports game is!

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek