PES 2019 aangekondigd!

Konami heeft officieel PES 2019 onthuld. De game komt iets eerder uit dan dat wij gewend zijn. Pro Evolution Soccer 2019 zal op 28 augustus verschijnen in Amerika, en op 30 augustus in Europa. Op PC komt de game wereldwijd pas op 30 augustus uit.

Konami laat in de trailer verbeterde ball physics zien, player fatigue bij een pitch en meer. Natuurlijk is er ook nog het rooster aan nieuwe animaties, nieuwe trucjes en verbeterde in-game graphics. Buiten dat is het interface menu volledig omgegooid naar een nieuw jasje. Veel fans zullen zich toch afvragen of een Switch release nog wel in het vizier staat voor Konami, de tijd zal het zeggen. PES is terug, en dat is alles wat telt voor de fans.

PES 2019 Ball Kick

De vorige PES kreeg goede cijfers, veel betere dan de 2017 versie en alles daarvoor. Wat vind jij van PES? Ben jij nog een fan, of gaat jouw voorkeur naar Fifa? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Jouw mening telt.

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek