Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Peter Jackson gaat Mortal Engines verfilmen

Peter Jackson gaat het boek van Philip Reeve Mortal Engines verfilmen. Peter Jackson kennen wij natuurlijk allemaal van Lord of the Rings  (waarvan ik alle teksten uit mijn hoofd ken) en natuurlijk van de Hobbit. Afgelopen maandag kreeg Jackson groen licht van Studio Universal om een vierdelige verfilming te maken.

Jackson schrijft samen met zijn vrouw het script voor de film, maar de regisseur van de film is Christian Rivers. Een kerel waar Jackson al 25 jaar, ik mag wel zeggen succesvol, mee samenwerkt. Rivers is gespecialiseerd in special effects en in 2006 kreeg hij hier nog een Oscar voor. Je kent vast de film King Kong wel. Die special effects; ja, dat was deze kerel.

Het verhaal Mortal Engines speelt zich enige duizenden jaren in de toekomst af. Het gaat om een vierdelig scifi-boekenreeks die Jackson allemaal gaat verfilmen. In deze toekomst zijn steden enorme machines, al het leven op aarde is volledig uitgestorven. Mortal Engines gaat over de stad London, een enorme machine op rupsbanden. Steden moeten (je leest het goed), andere steden opeten om aan voedsel en grondstoffen te komen om zo te overleven.

Mortal Engines

Verhaal

Het boek en dus ook de verfilming volgen een jonge Londenaar genaamd Tom, die getuige is van een moordaanslag. Hij komt in contact met de vrouw (Hester) die de aanslag pleegde. Beiden worden verbannen uit London. Daarna zetten ze de jacht in op de snel-rijdende stad, om wraak te nemen, waarbij ze hulp krijgen van een klein stadje.

De opnames van Mortal Engines beginnen in 2017. Wanneer de eerste film uit komt is nog niet bekend. Wat ik wel weet is een samenwerking tussen Peter Jackson en Christian Rivers + een goed verhaal wel tot een succes moet leiden.

Als je niet kunt wachten kun je natuurlijk ook het boek nog lezen. Die is overal verkrijgbaar. Wij wachten vol smart op de trailer.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek