Phil Spencer geeft games meer tijd op het podium tijdens E3 2017

Microsoft e3

Met nog maar een paar maanden te gaan tot een van de grootste game evenementen van het jaar weer van start gaat. Maakt Phil Spencer, Head of Xbox, alvast wat plannen bekend voor hun jaarlijkse E3 showcase. 

Phil Spencer geeft aan dit jaar de games meer tijd te geven op het podium. Hij heeft het gevoel dat de games altijd maar even voorbij komen en te haastig worden behandeld. Dit jaar is dat anders. Alhoewel games niet de main act zullen vormen. Project Scorpio verschijnt dit jaar nog, dat betekent dat de console waarschijnlijk een hoop aandacht zal krijgen tijdens het evenement en ook tijdens de showcase.

De showcase van Microsoft begint dit jaar op zondag 11 juni, 23:00. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke tijd van maandag 19:00.

Wat hoop jij te zien tijdens de E3 show van Microsoft dit jaar? Zullen ze dit jaar Sony gaan verslaan door hun nieuwe en krachtigere vorm van de Xbox One, Scorpio, of misschien wel door een aantal verrassende en misschien wel nieuwe games?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek