Pieces of Hate quest toegevoegd aan RuneScape

Runescape

Vandaag is de Pieces of Hate quest toegevoegd aan RuneScape. Je kunt de quest starten door met Postie Pete te praten. Hij bevind zich buiten de Player Owned House portals.

Pieces of Hate is de zevende en laatste quest van de Pirate quest series in RuneScape. Deze Members only quest is vanaf vandaag beschikbaar in de game. Voor deze quest ga je op reis door ex-Dragonkin temples en ga je op onderwater expedities. Tevens bevat deze quest de lang verwachte confrontatie met Rabid Jack en de zombie pirates. Ja, je leest het goed: Rabid Jack is terug. Hij bereid zich voor op zijn volgende aanval op Mos Le’Harmless.

Eisen

Je kunt de quest starten door te praten met Postie Pete. Je vindt Postie Pete buiten alle Player Owned House portals. Echter dien je aan een aantal eisen te voldoen om de quest te kunnen beginnen. Hieronder vind je deze eisen terug:

  • 81 Construction
  • 82 Firemaking
  • 83 Agility
  • 85 Thieving
  • Gertrude’s Cat dient voltooid te zijn
  • A Clockwork Syringe dient voltooid te zijn

Verder wordt een combat level van minimaal 110 aangeraden voor deze quest.

Rewards

Nog niet alle rewards voor het voltooien van de quest zijn bekend. Wel weten we al dat je een geüpgrade versie van je book o’ piracy zal krijgen. Hiermee kun je teleporteren naar Mos Le’Harmless, Braindeath, Dragontooth Island en Harmony Island. Indien je het boek wilt rechargen kan je dit doen met behulp van rum. Tevens geeft de quest meer achtergrond informatie over de verscheidene locaties die je bezoekt.
Er wordt momenteel gespeculeerd over de overige rewards. Hier vallen onder andere Captain Rabid Jack’s hoed en zwaard onder. Verder denken spelers aan loot table veranderingen voor pirate implings. Zodra hier meer over bekend is zal dit artikel aangepast worden om de juiste informatie te verschaffen.

Ben jij al voorbereid om deze quest te starten?

Pieces of Hate

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek