Pink Mercy: Roze skin voor het goede doel!

OW-Pink-Mercy

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe skin gemaakt voor Mercy. Deze nieuwe skin is bedoeld om geld op te halen voor onderzoek naar borst kanker. Spelers van Overwatch kunnen nu de roze skin halen voor Mercy. De opbrengsten van de verkoop van deze skin, gaan volledig naar de borst kanker onderzoek fonds.

OW-Pink-Mercy

Overwatch is een game waarin 27  unieke Heroes het tegen elkaar opnemen. Met over 35 miljoen spelers wereldwijd, hoopt Blizzard voldoende Heroes te vinden onder hun fanbase. Met Mercy als genezende Hero in Overwatch, heeft Blizzard goed gebruik gemaakt van hun eigen Heroes. De skin is sinds gisteren te kopen en de verkoop loopt tot en met 21 mei. De skin heeft ook de titel meegekregen als een legendarische skin.

Prijskaartje van deze skin: 14.99. Maar onthou de volledige prijskaartje wordt gedoneerd. Naast de donatie opbrengst van de skins, doneert Blizzard minstens 250,000 dollars aan het fonds. Naast de skin zijn er nog meer manieren om tijdens deze event te doneren. Er is ook een Pink Mercy t-shirt gemaakt voor zowel de man als de vrouw. Ook hiervan gaat 100 procent van de opbrengsten naar het kanker fonds.

Pink-Mercy-Tshirts

Daarnaast zijn er nog extra rewards die verdient kunnen worden. In-game icons en spray’s zijn te verdienen door in te loggen en door te kijken en mee te doen met de liefdadigheid streams. Bij de eerste log in krijg je Ribbon Icon. Als je twee uur kijkt naar een liefdadigheid stream, krijg je een Ribbon spray. Bij vier uur krijg je de icon Pink en de spray Cure. Kijk je in totaal zes uur dan krijg je nog eens twee spray’s, Together en Pink. De lijst met de liefdadigheid streams vind je hier onderaan. Alle tijden zijn CEST(Central European Summer Time).

Charity-Goals

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek