Piratengame Skull & Bones uitgesteld

Skull & Bones Ubisoft Piratengame Oorlog

Ubisoft’s eigen piratengame genaamd Skull & Bones zal niet op tijd verschijnen. Het spel heeft een vertraging gekregen omdat Ubisoft er voor wil zorgen dat de speler een goede indruk krijgt vanaf launch day.

Skull & Bones is vorig jaar aangekondigd op E3 met een release window van 2018. Ubisoft heeft echter vandaag bekend gemaakt dat het spel niet op tijd zal verschijnen. Een van de redenen is dat zij het spel willen uitbreiden zodat er immersievere gameplay ontstaat.

De launch window is dus echter opgeschoven van 2018 naar 2019-2020. Dit betekent dat we Skull & Bones kunnen verwachten tussen 1 april 2019 en 31 maart 2020.

Skull & Bones is Sea of Thieves in een ander jasje?

Deze game is duidelijk geen Sea of Thieves met een twist.

Tijdens de aankondiging op E3 in juni vorig jaar, werd er verteld dat het een zeemans-oorlog game zal gaan worden. Een spel waarbij verwoesting plaats zal vinden midden op zee, de Indische Oceaan om precies te zijn.

De ontwikkelaars zijn echter geen nieuwelingen als het te maken heeft met oorlogen op zee. Het onderdeel van Ubisoft dat het gaat produceren, Ubisoft Singapore, zijn tevens ook de makers van Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Zij hebben ook aan meerdere Assassin’s Creed titels bijgedragen maar niet zoveel als bij Black Flag.

 

Kijken jullie uit naar deze nieuwe game van Ubisoft of heb je het niet zo met piraten? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek