Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Platinum Games hint naar PC release voor Vanquish

Vanquish verscheen oorspronkelijk enkel voor de Playstation 3 en Xbox 360 in 2010. De game verschijnt mogelijk in de toekomst ook op PC nadat Platinum Games een afbeelding van de game verstopt in de PC versie van Bayonetta.

Bayonetta, een andere game van Platinum verscheen recentelijk vrijwel uit het niks op Steam nadat er countdown-website opdook met een Bayonetta achtergrond erin.

Bayonetta verscheen dus op PC en de fans waren hier dolgelukkig mee, de game loopt lekker soepel en is daarmee een geslaagde poort, aldus veel Bayonetta fans. De game heeft recentlijk een hele kleine patch mogen ontvangen van 22KB. Deze update voegde niets meer toe dan een avatar van Sam Gideon, de protagonsit van Vanquish, in de extra folders van Bayonetta.

Vanquish

Platinum Games heeft ontdekt geslaagd te zijn in het creëren van een port van een 2009 console game en gaan verder op deze tour. Is dit dan de eerste teaser voor een Vanquish PC release? De fans van de game wachten al een hele poos op dit bericht.

Vanquish is een third-person shooter die werd ontwikkeld onder leiding van Shinji Mikami. Mikami staat onder andere bekend om zijn werkzaamheden bij Capcom en Platinum Games waar hij heeft gewerkt aan de Tripple A series Resident Evil en Devil May Cry.

Er is nog geen woord vanuit Platinum, of de uitgeverij SEGA omtrent een PC release van Vanquish, maar na de ophef die deze “update” met zich mee krijgt zal een statement waarschijnlijk niet lang achterblijven.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek