Playerunknown’s Battlegrounds update in aantocht

Playerunknown’s Battlegrounds

Volgende week zal er een nieuw update uitrollen voor Playerunknown’s Battlegrounds. De Test Server zal twee dagen eerder open gaan zodat spelers iets langer de tijd krijgen om alvast te spelen met de nieuwe build van de game.

Niet kort na het bericht van Playerunknown dat ze updates minder snel gaan uitrollen om kwaliteit te waarborgen volgt het bericht van 10 miljoen spelers op Steam. Vlak daarna een Tweet dat er zo snel als volgende week alweer een nieuwe update zal verschijnen.

Alhoewel de eerste Tweet niets zegt over de inhoud van de update, laten ze wat meer informatie los in een Tweet die kort op de eerste volgt.

Een nieuw wapen zal verschijnen, mist zal zijn weg in de game banen en de first-person mode zal nu ook een eigen leaderboard ontvangen. Daarnaast zullen er nog de gebruikelijke bug fixes worden toegepast. De update lijkt nog niet heel spannend te zijn, alhoewel mist een flinke game changer kan gaan worden als het goed uitpakt. Update waar spelers al lang op wachten zijn onder andere de “parkour” update. Deze maakt het mogelijk om te klimmen, over hekken heen te springen en om door ramen heen te duiken. De andere update betreft de nieuwe woestijn map. Deze zal toch niet kleiner gaan worden dan de huidige map, dit was oorspronkelijk wel de bedoeling.

Kijk jij uit naar PUBG’s nieuwe update? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek