Playerunknown’s Battlegrounds woestijn map in beeld gebracht

pubg

Playerunknown’s Battlegrounds loopt als een tiet, maar dat wisten we al. We wisten ook al dat er nieuwe maps in ontwikkeling waren, maar meer dan dat ook niet. Wel gingen er geruchten dat er een snow map in ontwikkeling is, maar vandaag zien we in ieder geval al een woestijn map in beeld.

BlueHole heeft de eerste beelden van de nieuwe map gedeeld via Twitter. De map heeft nog geen naam gekregen, maar is in ieder geval gebaseerd op het land Peru. De map zal zandstormen met zich mee brengen, maar ook nog een aantal andere nieuwe features. De map heeft nog geen

Het nieuws verscheen als eerst tijdens E3, waar BlueHole ook deelde dat de game naar Xbox One zou komen. Ondertussen heeft de game zo’n 3 miljoen spelers op PC in een Early Acces build. De game zal binnenkort ook betere animaties krijgen en meer weer effecten.

Verder zal er een zombie mode worden toegevoegd waarin spelers als zombies of mensen kunnen spelen en het tegen elkaar op moeten zullen nemen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek