Playstation 3 vs Playstation 4; wat zijn de cijfers?

Playstation 5 Sony Art

Beide consoles zijn al een tijdje uit, de een misschien iets langer dan de ander. Sony heeft het met beide versies van de Playstation goed gepresteerd maar welke vind de community beter, laten we eens kijken!

Als voorbeeld gebruiken wij de cijfers van Japan die hieronder te zien valt in een statistiek.

playstation salesHier boven zien we dat de Playstation 4 een betere start heeft gehad ten opzichte van zijn voorganger. Echter heeft de PS3 een lange tijd voorop gelegen qua sales. Toch hebben beide consoles gehad waar ze nek aan nek lagen met sales. Zo zien we nu dat we aan het stijgen zijn ten opzichte van de PS3.

Nu vooral met de feestdagen zullen er weer een stevig aantal aan consoles worden verkocht van de Playstation 4, de cijfers zullen dus weer omhoog schieten!

De playstation 3 heeft uiteindelijk 5,329,969 sales gehaald. De huidige console zit er boven met 15,536 wat de totaal maakt van 5,345,505 verkochte consoles. Dit zal nog wel blijven stijgen aangezien we pas een kleine 4 jaar met deze console zitten. Laten we hopen dat de Playstation nog meer stijgt en meer spelers aan trekt!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek