PlayStation 4 beta 5.50 nu beschikbaar

Playstation Exclusive PS4

Er komen door het gehele jaar vele updates naar de PlayStation 4. Meestal zijn dit kleine updates die stabiliteit verbeteren. Soms komt er echter een grote update die wat leuke nieuwe dingen met zich mee brengt. 

PlayStation 4 beta firmware heeft de codenaam KEIJI en is vandaag in beta gegaan voor geselecteerde gebruikers. Als jij bent ingeschreven hiervoor krijg je een mail wanneer jij bent uitgekozen met installatie instructies.

Play time Management

Ouders kunnen in de nieuwe firmware eindelijk het game gedrag van hun kinderen controleren. Er valt namelijk nu in te stellen hoe lang een persoon kan spelen op de console. Er worden zelfs notificaties gestuurd met hoeveel tijd je nog op een dag kunt spelen!

Achtergronden via USB

Het is in de nieuwste firmware mogelijk om een eigen achtergrond toe te voegen via een USB stick of schijf. Wanneer deze op je PlayStation staat is het zelfs nog mogelijk om de foto in te zoomen en naar wens in te richten.

PlayStation Plus

Het is nu mogelijk om te zien welke aankopen uit de store jij hebt gekocht van de maandelijkse PlayStation Plus games.

Applicaties verbergen

Wanneer jij applicaties op je PlayStation hebt staan die nooit gebruikt gaan worden is het nu mogelijk om deze niet meer te laten tonen.

Playstation plus

Supersampling PS4 Pro

Als laatste komt de optie voor supersampling. Dit is handig voor de mensen met een PlayStation 4 Pro welk een 1080p televisie hebben. De PlayStation 4 Pro die verhoogt met deze optie de resolutie om het vervolgens te downscalen voor jouw televisie. Het resultaat hiervan is dat je veel mooier beeld moet gaan krijgen.

Dit zijn een paar van de verbeteringen die wij mogen gaan verwachten in de nieuwe update. Kijk jij uit naar een optie? Laat ons weten wat volgens jouw nog op de console van Sony mist! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek