Playstation 4 games onderweg naar Playstation Now

Playstation Now

Waar we een tijdje geleden hebben gelezen dat Playstation Now support wordt beperkt tot enkel Playstation 4 systemen en de PC. Mogen we vandaag de positieve werking van deze beslissing met u mededelen.

U leest het goed! Playstation 4 games zullen worden toegevoegd aan het Playstation Now programma. De lijst met al honderden Playstation 3 games wordt aangevuld met PS4 titels. Voorlopig lijkt het er op dat het gaat omtrent de iets oudere Playstation 4 titels. We hopen dat de lijst met interessante titels wordt toegevoegd zodat de stream-dienst voor een groter publiek interessant is.

Playstation heeft besloten om de ondersteuning van Playstation Now te beperkten tot de Playstation 4 en PC. De reden voor deze beperking was juist het verbeteren van de service. Kort daarna, vandaag, meldt Playstation dat de verbetering inhoudt dat er Playstation 4 titels worden toegevoegd. Een logische verandering die van te voren wel te voorspellen was aangezien de PS4, PS Vita en Sony Bravia TV’s de software van de PS4 wellicht niet (goed) kunnen afspelen.

Voordat de PS4 games worden toegevoegd zullen de nieuwe titels als eerst getest worden door een select groepje Playstation Now Abonnees. Deze zullen worden gecontacteerd via de mail. Als u een PS Now abonnement heeft, houd de komende weken dan de mail in de gaten!

Microsoft heeft pasgeleden aangekondigd ook een soort Playstation Now in te voeren, Xbox Games Pass, die je toegang geeft tot Xbox 360 en Xbox One games. In tegenstelling tot Playstation Now, worden deze games gedownload op je systeem, niet gestreamd.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek