PlayStation 4 Pro aangekondigd

PS4 Pro

De PlayStation 4 Slim was al lang uitgelekt online maar er zou ook een krachtiger systeem komen. Deze is nu aangekondigd tijdens de PlayStation Meeting. De PlayStation 4 Pro is er voor de hardcore gamer en voor de mensen met een 4K televisie.

De GPU is meer dan verdubbeld vergeleken met de PlayStation 4. Ook is de clock rate van de CPU verhoogd. Er komt standaard een 1TB harde schijf in de PlayStation 4 Pro. De spellen die getoond worden zijn ontzettend dicht bij een afrondende fase. Zo zien we For Honor en de nieuwe Spiderman game voorbij komen. Ook Watch Dogs 2 beelden komen voorbij. De PlayStation 4 Pro kan ook overweg met HDR. Wat betekend dat de kleuren er nog beter uit gaan zien.

PS4 PRo

 

Spellen die nu al zijn uitgebracht kunnen een patch krijgen welk ervoor zorgt dat er beter gebruik wordt gemaakt van de PlayStation 4 Pro. Er wordt afgesloten met Horizon, de game van Guerilla Games. Wat deze game allemaal kan gaan doen in 4K met HDR modes aan. De spellen voor zowel de normale PlayStation 4 als de Pro zullen op een enkele disc te vinden zijn. Infinity Warfare en Call of Duty Modern Warfare Remastered zullen gebruik gaan maken van de PlayStation 4 Pro. Net zoals Call of Duty Black Ops III.

Mass Effect

EA kwam ook het podium op om beelden te tonen van de nieuwe Mass Effect. Dit waren Pre-Alpha Gameplay beelden.

Netflix

Alle PlayStation 4’s krijgen een HDR update en Netflix gaat een nieuwe update uitbrengen die gebruik gaat maken van de nieuwe mogelijkheden van de PlayStation 4 Pro.

PS4 PRo Pack

De console is 10 november te koop voor 399 dollar. Dit zou dus ook 399 euro worden ongeveer.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek