PlayStation 4 update 4.5 is uit

PlayStation Neo

De PlayStation 4 is al weer heel wat firmwares verder dan waar de console een aantal jaren geleden mee uitkwam. In die tijd is er veel veranderd aan de console en de volgende grote update staat klaar. Hier lees je wat er nieuw is in update 4.5 Sasuke. 

De grote updates van PlayStation voegen altijd wat leuke nieuwe features toe en deze keer is geen uitzondering. Hieronder lees je wat er allemaal nieuw is op jouw PlayStation 4 systeem:

Externe HDD ondersteuning

De Xbox One heeft dit al een tijdje en nu komt het ook naar de PlayStation 4. Je kunt nu een externe HDD kopen en hier jouw spellen opzetten. Geweldig als je niet graag jouw console wilt open maken om de harde schijf te vervangen. Voordat je deze HDD kan gebruiken moet je hem nog even formatteren via de PlayStation, maar dit is allemaal erg simpel. Wel is het belangrijk om op te merken dat de harde schijf meer als 250GB moet zijn maar onder de 8TB en USB 3.0 of later moet ondersteunen.

Playstation VR tekort

PSVR verbeteringen

Als je een spel speelt met de PlayStation VR en naar het home menu ging kon je opmerken dat de resolutie lager was. Dit is nu aangepast. Ook cinematic mode is verbeterd. Als laatst kun je nu met de PSVR Blue-Ray 3D films bekijken.

Eigen wallpapers

In versie 4.5 is het mogelijk om jouw eigen wallpapers toe te voegen. Je kunt een screenshot maken in een game en deze gebruiken voor het home scherm van jouw console.

Er zijn nog veel meer vette nieuwe toevoegingen aan deze update. Deze kun je bekijken in de volgende video:

Voordat je weer online kunt spelen op de PlayStation 4 moet je deze update hebben gedaan. Dus waar wacht je nog op? De update staat vanaf vandaag klaar voor elk Sony PlayStation 4 systeem.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek