Playstation 4 VS Xbox One: Overwatch Performance

Xbox vs Ps4

De console oorlog lijkt nooit te stoppen, en dit maal zien we dat weer terug in een video waarin de Playstation 4 met de Xbox One wordt vergeleken. Gaat er een winnaar uit dit gevecht rollen, of blijft het gelijk spel?

Zolang er een Sony en zolang er een Microsoft is zal de console oorlog niet sterven. Om het vuur weer een beetje aan te wakker is de volgende video gemaakt door DigitilFoundry. Hierin zal de Xbox One met de Playstation 4 vergeleken worden in de game Overwatch. Zoals in de video te zien is draaien beide consoles de game op maar liefst 60fps! Alleen daalt de fps op de Xbox heel af en toe eventjes, dit is met name bij het switchen tussen de killcam.

Bekijk hier beneden de video:

Verder hebben beide consoles geen moeite met de game te draaien op 60fps, ook niet als het aan komt op veel explosies of gebeurtenissen op het scherm. Blizzard heeft een mooie klus geklaard bij het zorgen voor de frames in deze game, wat ook best belangrijk is voor een first-person shooter.

Overwatch verschijnt op 24 mei voor de Xbox One, Playstation 4 en PC. Alle maps en characters die worden toegevoegd na de release zullen gratis te downloaden zijn. Vanaf 5 mei kun jij de game al eventjes uitproberen in de beta die zal duren tot 9 mei. De beta verschijnt op alle platformen. De game zal niet Cross-platform zijn, door het voordeel wat de PC spelers kunnen hebben met muis en toetsenbord. Oorspronkelijk kwam Overwatch alleen naar de PC, maar later heeft Blizzard aangekondigd dat de game ook naar de consoles komt omdat er heel erg veel vraag naar was, aldus Blizzard.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek