Playstation 5.0 update vanaf vandaag beschikbaar

playstation-platinum-trophy-troffee

Sony heeft een nieuwe update voor de Playstation 4 uitgebracht. De update is vanaf vandaag te downloaden en zal nieuwe features inbrengen.

De update werd al eerder in juli aangekondigd, de beta ging in augustus van start. Sony zocht in die tijd testers voor het proberen van deze nieuwe firmware die gericht is op streamers.
De update brengt nieuwe features waaronder de mogelijkheid voor PlayStation Pro spelers om op Twitch te streamen in 1080p en 60fps. Ook is het familiesysteem verbeterd, dus de ouders onder ons kunnen nu gemakkelijker het account van hun kinderen beheren en hun internetactiviteiten controleren.

Verder heeft de afdeling voor vrienden en de community ook nieuwe features. Spelers kunnen namelijk vrienden toevoegen aan aangepaste lijsten. Daarnaast kunnen notificaties gedempt worden tijdens bijvoorbeeld het kijken van een film. Ook kan de kleur van de notificatie gewijzigd worden.

Voor PlayStation VR gebruikers is er ook goed nieuws. De 5.1 en 7.1 kanalen voor de headset zijn nu beschikbaar. De kanalen brengen surround sound tijdens het kijken van een Blu-ray film in de Cinematic modus.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek