Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

PlayStation Experience 2015 aangekondigd

PlayStation Experience

Sony Computer Entertainment was dit jaar niet aanwezig om hun persconferentie te geven op Gamescom. Dit omdat zij meer zagen in aankomende evenementen zoals de Paris Games Week en hun eigen PlayStation Experience. Deze laatste was vorig jaar een succes en Sony heeft bevestigd dat deze ook dit jaar weer terug komt.

Vorig jaar hield Sony PlayStation voor het eerst de PlayStation Experience welke een groot succes was. Dit betaalde evenement was voor PlayStation gamers een tweedaags evenement vol met aankondigingen en festiviteiten. Dit jaar is het evenement terug en wordt het gebracht naar San Francisco. Op de Playstation Blog valt te lezen dat er groots wordt ingezet dit jaar, zo kunnen deelnemers de nieuwste PlayStation spellen spelen welke uitkomen in 2015 en 2016. Ook wordt er tijdens dit evenement een persconferentie gehouden waar nieuwe aankondigingen worden gedaan voor de toekomst van PlayStation. Als laatste sluit Sony af dat je ook: ‘PlayStation verassingen mag verwachten waar wij een patent op hebben en die je van ons bent gaan verwachten’ waar natuurlijk wordt bedoeld naar afgelopen E3 waar Sony mensen omver blies met een grote drie-klapper in de vorm van Shenmue 3, een echte Final Fantasy 7 Remake en The Last Guardian.

Sony lijkt tot nu toe het voordeel bij zich te hebben. De verkopen gaan goed en de console is neergezet als een console voor de gamers. Dit betaald zich terug in de verkoop aantallen van de PlayStation en naar deals welke eerder onmogelijk leken, zoals de exclusieve deal welke Sony nu heeft voor het eerder brengen van de Call of Duty DLC. Ondergetekende kan zoals elk jaar maar hopen dat een Crash Bandicoot of Spyro het licht gaat zien. Wanneer je de drie giganten boven dit bericht ziet welke zijn uitgekomen is dit toch niet meer zo onvoorstelbaar als eerst, toch, Sony?

De PlayStation Experience wordt gehouden op 5 en 6 december 2015.

Kijk jij al uit naar de aankomende maanden voor PlayStation? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek