Playstation Experience 2016

Playstation Experience 2016

De introductie showcase van de Playstation Experience 2016 zit er weer op. Er zijn veel grote namen langsgekomen. Binnen een uur tijd is er een enorme hoeveelheid aan games en content langsgekomen. We geven jullie daarom een lijstje met enkele van de getoonde games in de showcase.

 • Uncharted: The Lost Legacy
 • Nioh
 • Destiny: The Dawning event
 • Crash Bandicoot Remastered Collection
 • Resident Evil VII: Biohazard
 • The Last Guardian
 • Gran Turismo Sport
 • Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom
 • Wipeout: Omega Collection
 • Horizon: Zero Dawn
 • The Last of Us: Part II
 • Een enorme hoeveelheid aan PS VR games
 • En nog veel meer…

Voor meer informatie over de Playstation Experience 2016 en hun schema kun je op deze website terecht.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek