Playstation firmware 4.50 ondersteund maximaal één externe HDD

ps4 firmware

Een groot probleem voor de Playstation gamers, met name de vroege vogels met een 500 GB Playstation 4 is dat de harde schijf binnen no-time vol staat. Grote games als Grand Theft Auto en Fallout snoepen al snel een tiende van je harddrive ruimte op. Hier bedacht Playstation iets moois op: Firmware 4.50.

Dankzij de nieuwe firmware update kun jij een externe harde schijf aan je Playstation 4 koppelen die zal dienen als opslagruimte voor games en software. Het enige minpuntje van de nieuwe firmware update is dat je maar één schijf tegelijk kunt gebruiken. Is je externe HDD vol, heb je opnieuw hetzelfde probleem.

Bij de Xbox is het zo dat je wel meerdere externe schijven kunt gebruiken. De firmware update is nog steeds in een beta vorm, dus misschien dat er nog wijzigen hierin plaatsvinden. Op dit moment zit er ook een kleine bug in de feature waardoor je externe schijf zich ontkoppeld van de PS4 zodra de console in rest-mode gaat. Je zult hem dan opnieuw moeten pairen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek