Playstation firmware update doet vrij weinig

Sony Playstation 4 E3 Update Games

Iedereen die vanaf vandaag zijn Playstation aanzet of online verbind, zal eerst zijn firmware moeten updaten. Een tamelijk grote update van 340 megabyte die vrij weinig doet. De nieuwe user-interface zit hier nog niet bij, deze update komt later.

De 340 megabyte grootte update zal de Playstation 4’s firmware updaten naar versie 4.74. Het is weliswaar een update van medium formaat maar zijn patch notes geven maar een ding weer: Verbeterde performance van de console. Dit is echter een aanvullende update van een eerdere patch die Sony heeft gereleased, deze kreeg als patch note: Verbeterde kwaliteit van de console.

Iedereen die zijn console dus update moet er niet veel van gaan verwachten. Er zijn dus geen nieuwe features bijgekomen in deze patch. Menu’s en apps zullen misschien sneller laden met fracties van secondes.

playstation 4 pro sony update patch

Een groot aantal Playstation bezitters hebben wel aangegeven dat de Playstation “crasht” tijdens het spelen van Destiny 2. Het spel is vorige week uitgekomen en het probleem vindt zich al plaats sinds de release van de game. Men weet (nog) niet of deze update dit probleem oplost.

Nieuwe features zijn wel onderweg voor de Playstation 4 en zullen binnenkort beschikbaar zijn. Sony heeft al enige informatie gegeven over de PS4 5.0 Update. Spelers die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden voor de beta die in augustus van start gaat, het aanmelden kan hier.

Een paar veranderingen in de 5.0 update zijn:

  • Verbeterde streaming voor de PS4 Pro.
  • Een nieuwe groep feature in je vriendenlijst
  • Een nieuwe quick menu
  • Vernieuwde Parental Controls

 

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek