Playstation gaat groots uitpakken in 2016!

playstation

We hebben allemaal de matige 2015 meegemaakt waarin we geweldige games voorbij hebben zien komen, maar helaas niet zo veel van de prachtige exclusiviteit die we gewend zijn van Playstation. Hier gaat verandering in komen als we Shuhei Yoshida mogen geloven. In 2016 zal iedere Playstation 4 bezitter trots zijn om een Playstation gamer te zijn.

Trots om een Playstation gamer te zijn dus, misschien niet de letterlijke woorden die Yoshida uitsprak, maar het komt wel heel dichtbij. In 2016 zullen alle bezitters van een PS4 het gevoel krijgen dat ze de juiste keuze hebben gemaakt en zal iedereen die aan het twijfelen was om een Playstation 4 aan te schaffen eindelijk overtuigd woorden door al het groots wat Sony van plan is in 2016.

“‘It’s good to have a PS4.’ Please look forward to it.” – Shuhei Yoshida

2016 zal daarom een jaar worden waar iedereen aan zal terugdenken wanneer mensen het woord “Playstation 4” laten vallen in de toekomst. Er komen een tal van mooie games onze kant op. Neem een kijkje naar bijvoorbeeld Uncharted 4: A thief’s End, Horizon: Zero Dawn, Gran Turismo Sport en niet te vergeten The Last Guardian. Zo zullen er nog een aantal mooie exclusives naar de PS4 komen in 2016, naast de grote multiplatform games.

Als de exclusives nog niet genoeg zijn om te kiezen voor de Playstation 4, zal in 2016 eindelijk de Playstation VR worden uitgebracht, welke ook met een aantal prachtige exclusive titels zal gaan releasen. Verder zien we dat er steeds meer PS2 gamer worden gebracht naar de PS4 en kunnen we ook weer gaan genieten van de PS3 titels dankzij Playstation Now, welke recentelijk in beta is gegaan voor het westen.

De Playstation 4 gaat 2016 in als de best-verkochte “new-generation” console en zal er alles aan doen om de nu al meer dan 30 miljoen PS4 gamers uit te breiden en het beste te bieden op gebied van games en entertainment.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek