PlayStation Neo 4K voor oktober op de markt?

playstation neo

In de jaarcijfers van een Frans mediadistributiebedrijf is naar voren gekomen dat de ”PlayStation Neo 4K” nog voor oktober dit jaar op de markt zal verschijnen.

Het bedrijf, Innelec Multimedia, is distribiteur van onder andere Nintendo, Microsoft en Sony. In hun jaarcijfers staat aangegeven dat de nieuwe console van Sony, die tot vandaag de dag gewikkeld is in mysterie, nog vóór oktober 2016 uit zal komen.

Eerder dit jaar ontstonden er geruchten over de nieuwe PS4 van Sony. Een aantal maanden later werd het gerucht bevestigd door Digital Foundry, maar Sony had nog steeds niks van zich laten horen. De console zou de naam ”PlayStation Neo” krijgen en 4K ondersteuning bieden. De specs van het apparaat kan je in dit bericht lezen. Wederom heeft Sony ook hier niks over losgelaten en ook bovenstaand bericht is niet door Sony zelf bevestigd.

De PlayStation Neo zal een upgrade zijn van de originele PS4. Games zullen dan ook op beide consoles af te spelen zijn; in originele modus en in ”Neo” modus. Naar verluidt zou de console 399 dollar gaan kosten, maar ook dit is afwachten. De Neo zou een snellere GPU en CPU hebben en games zullen mooier ogen dan ooit tevoren.

Wat denk jij? Zal de PlayStation Neo echt nog voor oktober in de schappen liggen? En zal Sony het apparaat tijdens de E3 officieel aankondigen, inclusief details en specs? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek