Playstation Plus games voor de maand december

playstation plus

De nieuwe games voor de Plus members van Playstation voor december zijn bekend. In onderstaande trailer zien we een tweetal games voorbij komen. Helaas is het deze maand niet veel bijzonders en weinig. Kans is nog wel dat de lijst verder aangevuld wordt. Zodra dat bekend is zullen we dit artikel updaten. Maar wellicht is het nu minder vanwege de aankomende kerstdeals.

Hieronder de lijst van december 2017:

De gratis games van november zullen vanaf 6 december niet meer gratis te downloaden zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.

Hieronder de lijst van november die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Playstation Plus Abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van januari willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek