Playstation Plus gratis van 22 tot en met 26 februari

Playstation Plus oktober

Playstation Plus is vereist om de meeste games in multiplayer modus te kunnen spelen. Helaas komen hier extra kosten bij kijken. Om twijfelaars even te laten proeven van de Plus dienst, mogen Playstation 4 spelers van 22 februari tot en met 26 februari hun games online spelen zonder Playstation Plus abonnement.

Het Open Multiplayer Event, zoals dit wordt genoemd door Sony, zal spelers een van de mogelijkheden van Playstation Plus laten ervaren. Namelijk: Het online gamen. Vanaf woensdag 22 februari 10:00 tot en met zondag 26 februari 23:59 zullen de deuren van de online Playstation wereld geopend worden voor alle Playstation 4 bezitters.

Playstation Plus maakt niet alleen online multiplayer mogelijk maar pakt ook regelmatig uit met lokale activiteiten en wedstrijden. Begin deze maand zijn de Playstation Plus Challenges van start gegaan. Dit is een evenement voor Benelux gamers waarbij je op de PS4 verschillende opdrachten kunt uitvoeren. Aankomende weken verschijnen er acht wedstrijden waarmee je een par mooie prijzen kunt winnen, waaronder: 5 jaar lang Playstation Plus met een Playstation 4 Pro, of PSVR. Bij iedere wedstrijd zullen drie winnaars getrokken worden.

Daarnaast heb je natuurlijk de korting in de Playstation Store en de Instant Game Collection waar je iedere maand weer zonder extra kosten nieuwe geselecteerde games aan kunt toevoegen om te spelen op de Playstation 4, Playstation 3 en Playstation Vita.

Heb jij geen Plus abonnement, maar ga jij wel deze vijf dagen gebruik maken van het Open Multiplayer Event? Laat ons dan weten welke games jij online gaat spelen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek