Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Playstation Plus gratis van 22 tot en met 26 februari

Playstation plus

Playstation Plus is vereist om de meeste games in multiplayer modus te kunnen spelen. Helaas komen hier extra kosten bij kijken. Om twijfelaars even te laten proeven van de Plus dienst, mogen Playstation 4 spelers van 22 februari tot en met 26 februari hun games online spelen zonder Playstation Plus abonnement.

Het Open Multiplayer Event, zoals dit wordt genoemd door Sony, zal spelers een van de mogelijkheden van Playstation Plus laten ervaren. Namelijk: Het online gamen. Vanaf woensdag 22 februari 10:00 tot en met zondag 26 februari 23:59 zullen de deuren van de online Playstation wereld geopend worden voor alle Playstation 4 bezitters.

Playstation Plus maakt niet alleen online multiplayer mogelijk maar pakt ook regelmatig uit met lokale activiteiten en wedstrijden. Begin deze maand zijn de Playstation Plus Challenges van start gegaan. Dit is een evenement voor Benelux gamers waarbij je op de PS4 verschillende opdrachten kunt uitvoeren. Aankomende weken verschijnen er acht wedstrijden waarmee je een par mooie prijzen kunt winnen, waaronder: 5 jaar lang Playstation Plus met een Playstation 4 Pro, of PSVR. Bij iedere wedstrijd zullen drie winnaars getrokken worden.

Daarnaast heb je natuurlijk de korting in de Playstation Store en de Instant Game Collection waar je iedere maand weer zonder extra kosten nieuwe geselecteerde games aan kunt toevoegen om te spelen op de Playstation 4, Playstation 3 en Playstation Vita.

Heb jij geen Plus abonnement, maar ga jij wel deze vijf dagen gebruik maken van het Open Multiplayer Event? Laat ons dan weten welke games jij online gaat spelen!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek