PlayStation Plus van September nu te downloaden

Playstation Plus

Elke maand worden er nieuwe spellen toegevoegd aan PlayStation Plus. Deze kun jij dan, wanneer je lid bent, gratis downloaden. De spellen van deze maand zijn vanaf het moment van schrijven te downloaden!

Deze maand kent zes spellen in totaal. drie hiervan zijn te spelen op de PlayStation 4, vier op de PlayStation 3 en twee op de Vita. De spellen zijn als volgt:

  • Lords of the Fallen – PlayStation 4

De wereld beeft van angst nu demonische Rhogar-legioenen opnieuw oprukken vanuit hun duistere rijk. Harkyn, een veroordeelde misdadiger die door de maatschappij is verstoten, moet het opnemen tegen de Fallen Lords om de mensheid te redden. Stort je in een razendsnelle actie-rpg met een complex en lonend systeem voor contactgevechten waarin wapens, wapenrustingen en vaardigheden rechtstreeks van invloed zijn op snelheid en aanval. Vaag je tegenstanders weg met verboden magie als wapens tekortschieten.

  • Journey – PlayStation 4 / PlayStation 3

Vlieg over ruïnes, zweef over zandvlakten en ontdek de geheimen van een vergeten beschaving. Journey™ biedt een ongekende game-ervaring met prachtige beelden, betoverende muziek en unieke online gameplay.

  • Prince of Persia: The Forgotten Sands – PlayStation 3

Na zijn avonturen in Azad bezoekt de prins het koninkrijk van zijn broer. Het paleis wordt aangevallen door een leger dat uit is op de totale verwoesting. In een wanhopige poging het koninkrijk te redden, gebruikt de prins de eeuwenoude krachten van het zand. Het is het begin van een episch avontuur waarin hij niet alleen leert wat het is om een leider te zijn, maar ook dat je voor macht een hoge prijs betaalt.

  • Datura – PlayStation 3

Ontdek een spookachtig, fascinerend rijk in deze bijzondere interactieve kunstervaring. Niets is wat het lijkt en achter elke beweging schuilt een mysterie.

  • Badland – PlayStation Vita / PlayStation 3 / PlayStation 4

Vlieg en overleef door de wereld van BADLAND, het spel van het jaar! Ontdek onderweg een verbluffend aantal fantasierijke vallen, puzzels en obstakels.

  • Amnesia Memories – PlayStation Vita

In deze visuele roman, zul je spelen als de heldin Wiens leven hangt af van het verbergen van uw recente verlies van het geheugen, terwijl u complexe relaties navigeren met vijf mannen. Kies uw romantische pad vanaf het begin om samen stuk dat Welke werd vergeten.

De downloads zijn te vinden in de PlayStation Store. Dus pik ze ergens deze maand op!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek