De Playstation 4 Pro is vanaf nu verkrijgbaar!

playstation 4 pro

Het is opnieuw een groot moment voor Sony. De tweede keer dit jaar dat het bedrijf een nieuw stukje hardware op de markt brengt met een Playstation logo. Eerder zagen we al de Playstation VR, maar vandaag dan eindelijk de ‘Super Charged PS4’.

De Playstation 4 Pro is een krachtigere variant van de Playstation 4 die de Playstation 4 games een boost zal geven. De nieuwe console ondersteund 4K games. Maar naast 4K zijn er ook andere verbeteringen. Zo worden er verschillende games geoptimaliseerd voor de nieuwe console en krijgen oudere PS4 games zoals The Last of Us en Uncharted 4 een Playstation 4 Pro patch. Zo krijgen de games hogere framerates, meer kleuren en ziet het er allemaal wat mooier uit. Ook de Playstation VR zal een stuk beter functioneren op de Playstation 4 Pro.

Heb jij al een Playstation 4, maar ook een 4K TV? Dan raden wij aan om toch even over te stappen naar de nieuwe console. Je haalt veel meer uit je games dan met de standaard PS4 en je maakt daarmee optimaal gebruik van je 4K TV. Vind je het beeld nu al prima en heb je geen 4K TV? Dan is Upgraden niet zo noodzakelijk. Namelijk niet alle games krijgen een PS4 Pro patch waardoor het voor gamers op een normale 1080P HD TV niet heel erg veel verschil maakt.

Heb jij al een Playstation 4, maar ga je toch overstappen? Laat het ons dan weten! Heb je nog geen PS4, maar ga je er nu wel een aanschaffen? Dan zijn wij ook benieuwd naar jouw reden! De Playstation 4 Pro ligt nu in de schappen voor een adviesprijs van €400,-.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek