Playstation toont deze week een nieuwe State of Play

state of play

State of Play, de Nintendo Direct van Sony zal deze week terugkeren in een tweede aflevering. De aflevering van deze week, welke verschijnt in de nacht van 9 op 10 mei om 00:00 precies, zal zich focussen op onder andere MediEvil. Daarnaast heeft Playstation ook nog een verassing achter de hand.

De presentatie zal tamelijk kort zijn. Met zo’n 10 minuutjes in speelduur zal de presentatie een uitgebreidere blik werpen op de MediEvil remake, een gloednieuwe titel en volgens een bron ook een 3rd party game welke lang geleden is aangekondigd, maar sindsdien een beetje is vergeten.

De Playstation 5 zal geen onderwerp vormen voor de korte presentatie van deze week.

De MediEvil werd voor het eerst kort getoond tijdens PSX in 2017. In 2018 kregen we de game nog even te zien tijdens E3. Sony zal E3 dit jaar volledig overslaan. Waarschijnlijk zien we in plaats daarvan een eigen evenement om onder andere de Playstation 5 officieel te onthullen. Zal Sony de huidige State of Play afleveringen gebruiken om de focus, als de tijd rijp is, op de opvolger van de Playstation 4 te houden?

De derde aflevering van State of Play staat gepland voor later dit jaar. Kijk jij woensdag op donderdag nacht mee om 00:00?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek